NOTICIES

diumenge, de desembre 23, 2007

RURAL PAPARAZZI: PROJECTE FOTOGRÀFIC INTERNACIONAL A L'ALDEA

Del 18 al 20 de Gener de 2008, a l'Aldea, 5 joves aldeans, conjuntament amb 6 joves procedents de petites poblacions de Polònia,Letònia i Portugal planejaran el projecte fotogràfic Rural Paparazzi.
Aquest projecte s'emmarca dintre el programa Joves en Acció 2007-2013 de la Unió Europea i té com a principal propòsit posar en contacte joves de diferents cultures de zones rurals mitjançant una activitat internacional per tal d'aprendre sobre la diversitat cultural a Europa, així com també educar els joves en la tolerança.
Millorar les habilitats socials i motivar-los a ser persones actives , així com crear oportunitats en el seu entorn és també un dels objectius que es plantegen.
Durant la seva estada a l'Aldea s'allotjaran al Mas de Bernis i visitaran els indrets més emblemàtics de la població.Els joves aldeans els prepararan una festa de benvinguda al Casal de Joves i els oferiran plats típics de la zona.
El coorganitzen la Regidoria de Joventut de l'Ajunament de l'Aldea i l'associació juvenil d'ex-voluntaris europeus obre't'ebre.
Més informació podeu consultar el blog:
http://www.ruralpaparazzi.blogspot.com

Post Top Ad

Pàgines