NOTICIES

diumenge, de setembre 23, 2012

Pedalada per la setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura

UNA VUITANTENA D'ALDEANS A LA TORRE DE VINAIXAROP AMB MOTIU DE LA SETMANA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE I SEGURA.

Des de la regidoria d'Esports i la Regidoria de Medi Ambient us informem que aquest diumenge 23 de setembre ha tingut lloc la pedalada en motiu de la SMSS 2012 (Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2012). A les 9.30 h ha tingut lloc la concentració de ciclistes davant de la Casa de la Vila per agafar la ruta de 17 km(anada i tornada ) fins la Torre de Vinaixarop. L'Alcade de l'Aldea, Dani Andreu, el Tinent Alcalde Simón Falcó i la Regidora d'Esports i Medi Ambient Iolanda Tomàs acompanyaven amb les seves bicicletes la marxa cicloturista amb aldeans/nes de totes les edats. Al arribar a la torre de Benixarop els ciclistes hem esmorzat per agafar forces.


Moment en que els participants gaudiem del esmorzar i el merescut descans

Desprès del esmorzar, hem fet una foto conjunta amb la inscripció:" Estalvia benzina,regala aire net",i posteriorment s'han regalat uns petits obsequis per als participats de la pedalada en motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2012. La Torre de Vinaixarop o Benixarop data del segle XV-XVI i es troba a la zona nord de l'Aldea entre el barranc de vinaixarop i el barranc dels pixadors. La Torre està amb ruïnes degut a que és de titularitat privada . L'Ajuntament de l'Aldea és un dels 250 administracions ,entitats i empreses i operadors de transport públic de tota Catalunya adherits a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura 2012. 

ESTALVIA BENZINA,REGALA AIRE NET


 Ens ho em passat molt bé visitant aquest indret del nostre terme. Història i natura es barreixen a la part mes septentrional de la nostra terra. Bona iniciativa per la "sostenibilitat" i bona participació. SALUT. 

Dani Andreu.

Post Top Ad

Pàgines