NOTICIES

diumenge, de desembre 23, 2012

Última excursió de l'any a la Serra de les Veles

Aquest diumenge 23 de desembre un grup de 35 excursionistes hem donat per acabat el calendari d'excursions del 2012 amb la tradicional sortida del "brindis" a la Serra de les Veles.
Ha estat una sortida molt agradable i familiar, amb una bona colla de nens que s'ho han passat d'allò més bé, gaudint de la natura,dels senders i del espectacular dia que ha fet.
 La ruta no ha tingut gaire dificultat, i tothom ha pogut fer el recorregut al complet, això sí,hem passat per algún tram de sender que ens ha fet suar una miqueta ,però ho hem fet tots sense cap problema. El recorregut ha estat d'uns 9km,i l'hem fet amb aquest sentit: Sortida de la Canyada del pla dels Catalans,hem arrivat al cim de les Veles (96m)i d'aquí fins la torre de la Llotja de Campredó.Aquí hem fet una petita parada per beure i respirar, i ja ens hem enfilat sender avant fins la Torre Templaria de Campredó,on hem esmorzat.









 Seguidament hem continuat amb la ruta prevista per davant del Mas de la Misa i direcció al Coll de l'Aliga.I ja des d'aquí cap a l'ermita de Solicrú lloc on teniem reservat l'espai per fer el tant desitjat brindis i degustar els dos cocs que ens han fet per a l'ocasió.
Així ha estat, el cava molt molt fresc, els cocs bonissims!! Que més és pot desitjar per un dia així???
Ah!! si , és pot desitjar UN MOLT BON NADAL A TOTHOM I UN MILLOR 2013

 Desde la regidoria de Joventut i el Casal de Joves de l'Aldea: Moltes gràcies a tots els que heu fet possible aquestes sortides a la natura, amb dies de fred,de vent, de pluja i dies espectaculars com el d'avui. Ja podeu anar entrenant per al pròxim calendari d'activitats. SALUT A TOTHOM!!!




Post Top Ad

Pàgines