NOTICIES

dissabte, de setembre 14, 2019

Inici del nou curset d'informàtica i comunicació al Casal de Joves


Com cada tardor, el Casal de Joves i la regidoria de joventut reprenem el curset d'informàtica obert per a totes aquelles persones que vulguin endinsar-se amb el treball digital, les noves formes de comunicació o quelcom que necessitin aprendre relacionat amb la informàtica.

El curset està programat a un trimestre que finalitzarà el 23 de desembre. Després, possiblement és prorrogarà a tres mesos més finalitzant el curs cap al mes de maig.

Es un curset de nivell bàsic, per donar a conèixer les principals funcions del pack office, les funcions multimèdia dels pc's i també treballar amb les app's dels terminals mòbils o tauletes, ja siguin Android o Apple.
Igual que aquests darrers anys, la conductora del curset serà Jessica Martínez, que intentarà adaptar les necessitats de cada persona a les classes impartides. 

El curs passat introduírem sessions amb petits treballs de recerca d'informació, de maneig del correu electrònic, de seguiment de rutes i recull d'arxius, utilitzant eines com Google earth, Wikilock i algún conversor d'arxius a MP3.

Us animem a tots aquells que esteu indecisos en utilitzar la informàtica amb el vostre dia a dia i venir al curset del casal, és una bona eina per aprendre a utilitzar els ordinadors, teléfons mòbils i tauletes.







Post Top Ad

Pàgines