NOTICIES

dimecres, de febrer 26, 2020

Amposta tanca el circuit de Canicròs de les Terres de l'Ebre amb participació aldeana.


Amb un recorregut una mica més curt, però amb més desnivell que el de l'Aldea Pla dels Catalans, el diumenge 23 de febrer al matí es disputà l'última prova de la temporada de canicròs pels senders i pistes de la finca Cabiscol Temps de Terra.
Aquestes proves atreuen l'interès tant dels participants com del públic en general, pels bonics paratges on es disputen. Temps de Terra, Masia Pla dels Catalans, Serreta de Campredó i  Masdenverge al seu pas per la Foia, fan que sigui tot un espectacle participar o assistir com a públic a una prova d'aquestes característiques.

El circuit ha estat format per les següents poblacions amb aquest ordre:

1 Masdenverge ( 11 nevembre)

2 L'Aldea           ( 22 desembre)

3 Campredó      ( 9   febrer )

4 Amposta         ( 23 febrer )

Alta participació, amb 60 inscripcions, al 7è Canicròs d’Amposta en la que va ser la darrera prova del 5è Circuit Canicròs Terres de l’Ebre 2019-2020.

El Club BTT Montbike va organitzar el passat diumenge, 23 de febrer, la setena edició del Canicròs d'Amposta - Temps de Terra que va comptar amb una alta participació amb 60 canicrossers i els seus gossos que van prendre la sortida en la que va ser la darrera prova del 5è Circuit Canicròs Terres de l'Ebre 2019-2020, després d'haver-se disputat els canicròs de Masdenverge, L'Aldea i Tortosa. Per a evitar col·lapses a la sortida, primer van arrencar els homes i 30 segons més tard les dones. Per endavant tenien un recorregut per pistes i senders de 6,7Km i 180 metres de desnivell positiu acumulat que va començar amb un recorregut de 2 Km per pistes interiors de la finca Temps de Terra, a la partida del Cabiscol, per a seguir per la pista de la pedrera passant per la barraca del Cabiscol, la Misseta i el fondo del Montsianell. L'entrada a la finca es va fer en sentit contrari a la sortida per a creuar l'arc de meta al llac interior de Temps de Terra.
(Article d'EbreActiu)





















Imatges i vídeos

Classificacions

Post Top Ad

Pàgines