NOTICIES

dissabte, de febrer 15, 2020

És l'hora del... Storytime.
Speak to the world i la Biblioteca de l'Aldea han encetat aquest dissabte 15 de febrer l'hora del conte en anglès. Una idea sorgida des de la regidoria d'Acció Cultural i desenvolupada per Kenia Arques, Hanna El Habchi i Marta Encontrado.
L'activitat estava dirigida a nens i nenes d'entre 3 i 6 anys, encara que tothom que hi volgués podia assistir.
Amb una duració d'uns 50 minuts aproximadament la Kenia, la Hanna i la Marta ens han ofert una escenificació al més pur estil del teatre, unes coreografies divertides i uns diàlegs senzills però amb una pronunciació de l'anglès perfecta.
Ha estat una història molt divertida, on un monstre tenia atemorida a la Kenia, mentre ens ensenyava a vestir-nos de bon matí. Aleshores ha arribat la discussió sobre que menjar primer si el peix o les galetes, ens han portat a fer un vol amb un automòbil i al final s'aparegué el monstre dins d'una bossa de llaminadures, i ni més ni menys que era un telèfon mòbil.
Els agraïm a les tres, la bona estona que ens han fet passar tant als petits com als grans, per això estan convidades per a tornar a repetir amb un altre conte quan vulguin.
Speak to the world, la Biblioteca de l'Aldea i el Casal de Joves, us agraïm a tots la vostra participació al conta contes d'aquesta tarda.

Is time...

Post Top Ad

Pàgines