NOTICIES

divendres, de març 27, 2020

#JoActuo


La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa la campanya  #JoActuo que té com a objectiu fomentar i agrair, alhora, tots els esforços que està fent la ciutadania per superar amb èxit aquesta pandèmia quedant-se a casa. 

En el marc d'aquesta campanya, i amb el suport de Joventut, posarem en marxa un seguit de sessions musicals adreçades a joves i en col·laboració amb diferents emissores de ràdio. 

La primera tindrà lloc avui divendres 27/3 de 6 a 8 de la tarda, en col·laboració de FLAIX FM. La sessió es reproduirà en directe des del canal youtube FLAIX FM.

El canal de Youtube de FLAIXFM estarà disponible  una hora abans de l’esdeveniment, però podeu redirigir a: https://bit.ly/FlaixFMActuaSessions
També us demanen que ho feu córrer des de les vostres xarxes socials per tal que el missatge del #JoActuo arribi al major número de persones joves.

Les properes setmanes es faran noves sessions en directe, emmarcades en el #JoActuo, amb altres emissores amb la voluntat de promoure la participació i cocreació del jovent.

Per últim, des de la Coordinació Territorial de Joventut de Terres de l'Ebre, per tal de paliar i mirar de salvaguardar la salut emocional i mental dels joves vers el confinament, voldríem recomanar també els següents canals: 

     -   InfoK 
          * De dilluns a dijous a les 19.30h, al canal 33. 
          * Enllaç: https://www.ccma.cat/tv3/super3/infok/  
     -   Adolescent.cat
           * De dilluns a divendres de 22 a 22.30h a la sintonia d' iCat FM.
           * Dissabte i diumenge a les 21.30h al Canal 33.
           * Web: https://adolescents.naciodigital.cat/

Us esperem a totes i a tots!
#JoActuo #QuedatACasa


Post Top Ad

Pàgines