NOTICIES

dimecres, d’abril 01, 2020

La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa la campanya #JoActuo

Tal i com us vam informar la setmana passada, la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa la campanya #JoActuo amb la finalitat de fomentar i agrair, alhora, tots els esforços que està fent la ciutadania, quedant-se a casa, per tal de superar amb èxit aquesta pandèmia.

En el marc d'aquesta campanya, i amb el suport de Joventut, hem creat el #ClotildeActua, que uneix la campanya institucional del #JoActuo amb el nom del Festival de música juvenil Clotilde Fest que  s'organitza a l’estiu. Aquesta iniciativa consisteix en la programació de diferents sessions musicals que s’emetran en streaming, en col·laboració amb diverses emissores de ràdio. L'objectiu és que el missatge de la campanya #JoActuo arribi al major número de joves i també, que poguem trencar amb l’aïllament i promoure la participació i cocreació del jovent.

La propera sessió tindrà lloc aquest divendres 3 d'abril de 6 a 8 de la tarda, en col·laboració amb FLAIXBAC i amb la participació de cantants i grups destacats de l’escena musical catalana, com ara Lildami, Suu, Blaumut, Stay Homa, Nil Moliner o Miki Nuñez. La sessió es podrà seguir al canal de YouTube de l’emissora.


Post Top Ad

Pàgines