NOTICIES

divendres, de maig 08, 2020

Balcotrònik V7

L’Ajuntament us proposa que aquest diumenge 10 de maig tornem a fer un balcotrònik , i arribem ja al v7 entre les 12 i les 13h , nosaltres posem la música, tu poses la festa! . Perquè no tot han de ser penes, fem d’aquest confinament una festa diumenge!. Sempre respectant les normes de prevenció, no baixar al carrer ni utilitzar zones comuns d’edificis (terrats, baixos, jardins…).
Feu fotos i vídeos del moment a les xarxes , acompanyant-les amb l’etiqueta #impulsemlaldea per a fer més comunitat .

La gent dels masos i disseminats té tot el dret del món d'escoltar el #Balcotrònik d'aquest diumenge , per tots els que no puguin escoltar els altaveus del poble , poseu la Ràdio, Antena Aldaia 107.0 FM, si no tens ràdio a mà des del web www.antenaaldaia.com també podràs sentir el #balcotrònik .Així que diumenge a les 12.00 h en punt tots al balcó , la música la posem nosaltres i vosaltres la festa, el vermudet, el balcó i les fotos !! .

Com hem detectat que hi ha problemes tècnics amb alguns altaveus de la megafonia, i donat que no es pot arreglar en aquest moment, allà on no funcionen, podeu escoltar la ràdio (Antena Aldaia 107.0 FM) o online (www.antenaaldaia.com)

 #Balcotrònik
#lAldea
#coronavirus
#quedatacasa
#natrosensquedemacasa
 #impulsemlaldea
 #EnsEnSortirem
 #TotAniràBélAldea
 Comparteix-ho !

Post Top Ad

Pàgines