NOTICIES

dimarts, de juny 09, 2020

COMUNICAT CIRCUIT RUNNING SERIES TERRES DE L’EBRE

Els Clubs i Organitzadors del Circuit Running Series 2020, hem decidit anul·lar la resta de curses pendents i donar per finalitzat el Circuit 2020.
La informació que tenim avui en dia, sobre la situació de la pràctica de l’esport col·lectiu durant els propers mesos , en plena lluita contra la COVID19, ens dona una complexitat extra en la organització de les curses que les fa inviables. La obligació de mantenir distancies, la impossibilitat de donar avituallaments o serveis de dutxes, etc, etc...

No obstant, continuem treballant i estarem pendents de totes les novetats i evolucions de la situació de l’esport. En cas de que l’evolució sigui positiva i es pugui tornar a una pràctica més normalitzada, estem estudiant la possibilitat de recuperar part de les curses i organitzar un circuit de Curses per a l’últim tram de l’any. Us anirem informant.
En relació als abonaments, a partir de demà mateix farem la devolució equivalent a les curses anul·lades a la mateixa targeta de crèdit amb la que vau fer el pagament.
En cas de dubte o problema envieu-mos un missatge al correu runningser@runningseries.net.



Post Top Ad

Pàgines