NOTICIES

dilluns, d’agost 24, 2020

Apunta't al càsting del Carnet Jove!

 


Volem que interpretis el paper de la teva vida. Fes de tu mateix/a!

L'agència de publicitat Caldas Naya obre un càsting per tal que els titulars del Carnet Jove sigueu els protagonistes de la nova campanya publicitària del 2021!

Busquem diversitat i joves naturals, i no has de tenir cap habilitat ni característica especial per participar! Pots participar al càsting tant si tens experiència davant la càmera o en el món de la publicitat, com si no en tens cap, ja que no es requereix cap habilitat interpretativa especial per fer-ho.

DESTINATARIS: Tots els titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya d'entre 12 i 31 anys (els menors de 16 anys hauran de disposar d'una autorització dels seus tutors legals). Consulteu les bases completes.

HONORARIS: Els joves seleccionats per realitzar la campanya seran donats d’alta a la Seguretat Social i se’ls remunerarà amb uns honoraris de 400€ o 100€ per jornada, en funció de si protagonitzen un paper principal o de figuració (en cap cas es podrà cobrar pels dos conceptes). Cada seleccionat haurà d’assistir al rodatge i a la sessió fotogràfica en les dates en que siguin convocats (els honoraris inclouen la sessió fotogràfica). La mateixa persona podrà fer el mateix dia de figurant i protagonista, i en aquest cas únicament se’l remunerarà com a protagonista. Els seleccionats autoritzaran a l'agència l'ús de la seva imatge en totes les peces de la campanya, PLV i Internet.

TERMINI D’INSCRIPCIÓ: Del 24 d'agost fins al 14 de setembre de 2020.

PROCÉS D'INSCRIPCIÓ: Els participants han de registrar-se al web del Programa Connecta't, www.carnetjove.cat/connectat, i fer la seva sol·licitud d'inscripció a la convocatòria. A la part final del procés d’inscripció, se’ls facilitarà un enllaç a la plataforma de l’agència, on hauran de penjar dos vídeos gravats amb el mòbil, seguint les instruccions donades. 

PRESELECCIÓ I PROVES PRESENCIALS ALS FINALISTES: Durant la primera setmana d'octubre de 2020 es contactarà amb les persones joves titulars preseleccionades per convocar-les a les proves presencials que tindran lloc entre el 9 i el 16 d'octubre de 2020 (dates subjectes a canvis).






Post Top Ad

Pàgines