NOTICIES

dimarts, de setembre 15, 2020

Programa Delegats i Delegades 3D als instituts de Catalunya

 

Els centres educatius de secundària es podran inscriure al programa Delegats i Delegades 3D (Debatem, Decidim, Dinamitzem), impulsat des de la Direcció General de Joventut, per el curs 2020-2021.

Aquest programa pretén treballar la participació des d’un punt de vista integral, partint de la idea que la millor manera d’aprendre a participar i a organitzar-se és a través de la pròpia pràctica participativa. L’alumnat, a través de la figura del delegat/ada de classe i el suport del tutor/a, portarà a terme un projecte al llarg del curs que comportarà la necessitat d’organitzar-se, assumir tasques i prendre decisions de forma conjunta, essent així per molts la seva primera experiència en participació.

S’ofereix l’assessorament d’una persona especialista en participació que forma i acompanya a delegats i tutors durant tot aquest procés. També es reforça l’aprenentatge participatiu amb material pedagògic i diverses dinàmiques de treball.

El 3D és doncs, una eina per educar en la participació, per aprendre a Debatre, Dinamitzar i Decidir; una eina, en definitiva, per educar els i les joves a ser ciutadans crítics i compromesos amb el seu entorn.

El formulari d’inscripcions està obert fins el 30 de setembre de 2020.

Inscripcions per territori:






Més informació

 




Post Top Ad

Pàgines