NOTICIES

dijous, de desembre 03, 2020

Activitats i projectes d’interès d’aquests dies

 

Recull XNEJ d'informacions, activitats i projectes d’interès d’aquests dies. Trobareu informació i novetats útils  per a les mateixes persones joves usuàries dels nostres serveis. Aquest cop hi ha novetats en l’àmbit educatiu, laboral, de salut, d'habitatge, cultural i de mobilitat internacional!

 DESTAQUEM:

 

 Obert un nou espai web a l'E-Joventut on trobaràs informació actualitzada sobre com adaptar les mesures COVID-19 en l’àmbit de Joventut (protocol, recursos, experiències i preguntes freqüents).

 


“Experiències de joventut activa en temps de confinament”

Publicada per la Direcció General de Joventut, mitjançant l’Agència Catalana de la Joventut, i elaborat per l’associació Col·lectiu i+

 


Guia per a la introducció de la perspectiva de gènere a la comunicació de les administracions públiques

Institut Català de les Dones

 


 

Jornades internacionals de Formació contínua superior a Catalunya

Des de la Secretaria d’Universitats i Recerca us convidem a assistir a la primera sessió de les Jornades internacionals de formació contínua superior a Catalunya, que es duran a terme el proper 10 de desembre via plataforma virtual, i on juntament amb diversos experts europeus, explorarem com afronten altres països els reptes actuals.

 

 

 

 

Recull de materials de la "Jornada virtual d'Intercanvi entre la Xarxa d'Ateneus Cooperatius i la XNEJ" 

Ja estan disponibles tots els materials de la jornada virtual realitzada el 12 de novembre de 2020 (documents, presentacions, experiències, vídeos, contactes territorials i conclusions de la dinàmica de grup)

 

 


 

 L'Atur. Preguntes freqüents

 

 

 El Brainstorming" (La pluja d'idees) Busquem joves amb ganes de trencar estereotips per fer un niu d'imatges divers i inclusiu que ens visibilitzi a totes!

Sessió de reflexió i debat VIRTUAL
Nova data! Dijous, 10 de desembre, de 17,30 a 19,30h

 

 


 

 

Post Top Ad

Pàgines