NOTICIES

dijous, de setembre 30, 2021

 


Aquest és un recull XNEJ d'informacions, activitats i projectes d’interès d’aquests dies. Trobareu informació i novetats útils per als i les professionals de la Xarxa i per les mateixes persones joves usuàries dels nostres serveis en l’àmbit cultural, educatiu, d'habitatge, mobilitat internacional, salut i treball.

 
 
Ajuts MOBINT-MIF 2021-2022
AGAUR. Departament de Recerca i Universitats
Si estudies en una universitat catalana i has estat seleccionat o seleccionada per a una estada acadèmica de mobilitat per al curs 2021-2022, sol·licita el teu ajut MOBINT-MIF. El termini de presentació de sol·licituds és fins al 21 d'octubre de 2021. Tota la informació al document informatiu adjunt.



 

Tota la informació, 'Guia joves i habitatge' i l'assessoria en línia sobre Habitatge al web Jove.cat

Recull elaborat per la DIBA

Activitats de Cooperació Transnacional (TCA)





Acte de presentació de la “Guia per la prevenció, detecció i acompanyament d’adolescents i joves en situació de soledat” (6/10)
Direcció de Serveis d’Infància, Joventut i Persones Grans de l’Ajuntament de Barcelona. 
Es tracta d'un esdeveniment presencial, gratuït, amb aforament limitat. També existeix la possibilitat de seguir l’acte per streaming. Tant si hi assisteixes presencialment, com si ho segueixes per streaming, cal fer inscripció prèvia (avui, 30 de setembre, últim dia!) mitjançant el formulari d’inscripció.

Més informació aquí.




Vacuna't sense cita a Catalunya

Canal Salut. Departament de Salut
Vacuna't ara. Comença bé el curs! S'han habilitat punts de vacunació sense cita en diferents campus universitaris. Hi poden anar persones no vacunades i les que estan pendents de segona dosi. Informa't dels punts sense cita. Si ho preferiu, podeu demanar cita per a la vacunació.



Canal Salut. Departament de Salut




Oficina Jove de Treball



Continua llegint el fil de twitter @joventutcat amb la nova infografia de l'#OJT per ajudar a detectar i destacar les nostres competències en una entrevista de feina



Segueix el fil a @joventutcat amb la infografia de l'Oficina Jove de Treball per ajudar-te a detectar-los



Nova jornada del #networkingOdisseu 

L’@Odisseujove posa en contacte les iniciatives i empreses locals amb joves professionals per afavorir el seu arrelament laboral i retorn a les comarques rurals. Un espai de relacions i coneixences per oportunitats d’ocupació i projectes compartits que hi ha al territori. En aquesta ocasió, posem en contacte joves professionals de la #comunicació i el #màrketing de les nostres Terres amb iniciatives i empreses que puguin tenir necessitats comunicatives; gestió de xarxes socials, webs, e-commerce… Si voleu fer crèixer els vostres projectes o si voleu viure i treballar al territori, no ho dubteu. 

Us esperem




Circuit d'Emprenedoria: VISITA AL VIVER DE TORTOSA: PRESA DE CONTACTE I MOTIVACIÓ (16 d'octubre)
Organitza: Viver d'Empreses de Tortosa



Observatori del Treball i Model Productiu



Observatori del Treball i Model Productiu









II edició del curs "(Des)educar-se per a educar. Formació i acompanyament per a la prevenció de les violències de gènere amb joves" organitzat per Candela, cooperativa d'acció comunitària i feminista.

Un curs (amb format presencial o online) de formació i acompanyament per a la prevenció de les violències de gènere amb joves. En el que adquirir eines conceptuals i metodològiques que serveixin per incorporar una mirada feminista i millorar la pràctica professional i educativa. Dirigit a professionals de l’àmbit de l’educació formal, no formal, salut, joventut, igualtat, sociocomunitària o similar.

* L'edició online està reconeguda pel Departament d'Educació.


INSCRIPCIONS





Nou butlletí de sumaris del Centre de Documentació Juvenil.

Hi trobareu els darrers números de revista disponibles i diversos articles destacats d’actualitat i recerca al voltant del món de la joventut, com la promoció de la salut mental, la soledat no volguda, l’assetjament escolar o l’ús de les tecnologies.


 

Podeu descarregar els articles que us interessin i consultar-los en línia o demanar els articles de subscripció aquí: cdj.tsf@gencat.cat



Post Top Ad

Pàgines