NOTICIES

dimecres, de març 09, 2022

Congrés de la Joventut al TecnoCampus de Mataró - Maresme



Congrés de la Joventut el proper 17, 18 i 19 de març amb la seva celebració al TecnoCampus de Mataró - Maresme! 

El programa consta de 21 activitats entre ponències, tallers, taules rodones, sessions lúdiques, fira internacional d’entitats, presentació d’experiències i l’exposició de les conclusions, i volem que sigui l'espai de consens que marcarà les polítiques per a joves dels propers anys!

Aquí podràs accedir al Web del Congrés, on trobaràs el programa actualitzat i diverses informacions pràctiques vinculades al Congrés. També hi ha disponible materials de difusió del Congrés, per si ens podeu ajudar a donar-lo a conèixer!

Per tal de poder acomplir amb els límits d'aforament presencial, és indispensable que pugueu completar el formulari d'InscripcióLa data límit d'inscripció és dimarts 15 de març.

Durant el Congrés es duran a terme dos concerts per tancar les jornades de divendres 18 i dissabte 19/3, on comptarem amb Ginestà, The Tyets, The Ludwig band i molt més. Seran de lliure accés i fins a límit d'aforament (no cal reserva prèvia). Us enviem el cartell per tal que en pugueu fer difusió.

A més del Congrés, hem llençat l'experiència Utròpolis Escape via xarxes socials que té per objectiu recollir la veu de les persones joves sobre com volen que siguin les polítiques que els afecten pels propers anys. El recull d’aportacions i propostes recollides a través de l’Utròpolis Escape serviran per establir les bases del nou Pla nacional de joventut de Catalunya! Ens ajudeu a donar-la a conèixer?

Aquí trobareu el vídeo de promoció i l'enllaç a l'experiència Utròpolis Escape, que estarà activa fins el 31/3. 

Esperem poder comptar amb la teva presència al Congrés!

més info   https://jovecat.gencat.cat/ca/orfes/congres-joventut-2022/



El futur es decideix ara! Us hi esperem! 


Post Top Ad

Pàgines