NOTICIES

dijous, de setembre 15, 2022

Encara ets a temps d'apuntar-te al càsting del Carnet Jove 2022


 

Volem que interpretis el paper de la teva vida. Sigues tu!
 
 
L'agència de publicitat CALDAS NAYA obre un càsting per tal que els titulars del Carnet Jove sigueu els protagonistes de la nova campanya publicitària del 2023!

Busquem diversitat i joves naturals, i no has de tenir cap habilitat ni característica especial per participar! Pots participar al càsting tant si tens experiència davant la càmera o en el món de la publicitat, com si no en tens cap, ja que no es requereix cap habilitat interpretativa especial per fer-ho.

DESTINATARIS:  Tots els titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya d'entre 12 i 31 anys (els menors de 16 anys hauran de disposar d'una autorització dels seus tutors legals). Consulteu les bases completes.

HONORARIS:  Els joves seleccionats per realitzar la campanya seran donats d’alta a la Seguretat Social. L’agència de publicitat CALDAS NAYA els remunerarà en base al conveni col·lectiu aplicable, relatiu al sector audiovisual, i regulador de les relacions laborals entre els productors d'obres audiovisuals i els actors. La remuneració serà per sessió, segons el paper pel qual hagin estat seleccionats: protagonista (624,13€), secundari (510,65€), repartiment (397,17€) i petites parts (158,87€). Cada seleccionat haurà d’assistir al rodatge i a la sessió fotogràfica les dates en que siguin convocats. La mateixa persona podrà fer el mateix dia de protagonista, secundari, repartiment i de petites parts, i en aquest cas únicament se’l remunerarà com a protagonista. Els seleccionats autoritzaran a l'agència CALDAS NAYA l'ús de la seva imatge en totes les peces de la campanya, PLV i Internet del Carnet Jove.

TERMINI D’INSCRIPCIÓ:  Del 30 d'agost fins al 19 de setembre de 2022.

PROCÉS D'INSCRIPCIÓ:  Els participants han de registrar-se al web del Programa Connecta't, www.carnetjove.cat/connectat, i fer la seva sol·licitud d'inscripció a la convocatòria. A la part final del procés d’inscripció, se’ls facilitarà un enllaç a la plataforma de l’agència, on hauran de penjar les seves fotografies i fins a dos vídeos gravats amb el mòbil, seguint les instruccions donades (consulteu aquí tota la informació).

PRESELECCIÓ I PROVES PRESENCIALS ALS FINALISTES:  Durant la primera setmana d'octubre de 2022 es contactarà amb les persones joves titulars preseleccionades per convocar-les a les proves presencials que tindran lloc entre el 10 i el 21 d'octubre de 2022 (dates subjectes a canvis).

 
 

Post Top Ad

Pàgines