NOTICIES

dimarts, de març 21, 2023

Aquest estiu, viu els camps!

 Et presentem els camps de treball que tindran lloc a Catalunya i arreu del món aquest estiu. No perdis l’oportunitat de participar en un projecte de voluntariat transformador!


 

Hi ha centenars de projectes de voluntariat transformador de curta durada durant tot l’any, però a l’estiu es multipliquen les opcions. Tot i que no hi ha una data límit d’inscripció als camps de treball, és a partir d’aquest moment que la base de dades de projectes comença a omplir-se d’oportunitats. Enguany, recuperem completament la normalitat després de la pandèmia i podràs viure l’experiència d’un camp de treball arreu del món i també al territori.  No t’ho perdis, aquest estiu, #ViuElsCamps!

Aquí fem un recull d’alguns dels projectes disponibles ara mateix, però per veure’ls tots pots consultar el CERCADOR DE CAMPS. Podreu utilitzar els filtres de dates, països i temàtiques.

*Si encara no saps què és un camp i com inscriure-t’hi pots llegir totes les condicions i passos a seguir per inscriure’t aquíNo en tens prou? Vine a una xerrada informativa sobre els camps de treball!

Post Top Ad

Pàgines