NOTICIES

dijous, d’octubre 19, 2023

Riu, balla i rapeja amb el concurs Hip Hop Pau

 



Riu, balla i rapeja amb el concurs Hip Hop Pau

El rap és un estil musical que ens permet expressar els nostres sentiments i tot el que pensem mentre fem rimes i cançons. Així és com el Concurs ICIP de Hip-Hop per la Pau anima a nois i noies a crear peces musicals que ens facin reflexionar sobre la pau i la noviolència.

Qui hi pot participar?

És dirigit a joves de 12 a 25 anys que mostren interès a explorar la temàtica de la pau, la noviolència i els drets humans mitjançant l'expressió musical.

La finalitat d’aquest concurs és destacar el compromís i la inventiva de la joventut en el context de la cultura de la pau.

El concurs té dues modalitats: en la primera, s’hi poden presentar estudiants d'Educació Secundària Obligatòria, formació professional o batxillerat de Catalunya; en la segona modalitat, s’hi poden presentar nois i noies d’entre 12 i 25 anys vinculats a centres i entitats juvenils, cultural, cíviques o d’acció socioeducativa de Catalunya.

En tots dos casos, cal presentar-se al concurs formant un grup d’un mínim de tres persones.

Quins temes han de tractar les cançons?

Els versos han d’estar relacionats amb la celebració de les diferències; la convivència en els espais urbans o escolars; la crítica de la violència; la denúncia de violacions de drets humans; la solidaritat amb persones atrapades o que fugen de conflictes armats; o el paper dels i les joves en la construcció de pau.

Fins quan s’hi pot participar?

Les candidatures s’han de presentar a través del portal de Tràmits de la Generalitat. Pel que fa a la inscripció està oberta fins al 30 de gener de 2024 que coincideix amb el Dia Escolar de la Noviolència i la Pau.

Més informació:

Post Top Ad

Pàgines