NOTICIES

dilluns, de març 03, 2008

L'EXPERIÈNCIA DE LA VIA VERDA

Des del Casal de Joves i el Club Ciclista de l'Aldea es va coorganitzar una sortida per la Via Verda.

El punt de trobada per iniciar la ruta va ser al Casal de Joves de l'Aldea. A les 9.15 del matí del diumenge, ens vam reunir 24 persones de diferents edats. Des d'aquí, amb el recolçament de la Guàrdia Urbana ens vam desplaçar fins a l'estació de ferrocaril.


Ja arribats a l'estació de ferrocaril de Tortosa ens esperava la Guàrdia Urbana de Tortosa i els cos de la Creu Roja de L'Ampolla.

Tot el trancurs de la ruta va anar molt bé, a un ritme suau que tothom va poder aguantar. Vam anar fent parades per poder reagrupar el grup, tot i que vam anar bastant units.

Una volta vàrem arribar a l'antiga estació de Xerta vam esmorzar i alguns dels membres del grup van seguir fins a l'estació de Pinell de Brai.
Vam dinar a l'estació de Xerta al mateix lloc on vam esmorzar i des d'aquí ja vam iniciar la marxa una altra vegada fins arribar a l'estació del ferrocaril de Tortosa, des d'on vam agafar el tren fins l'Aldea.
Ens sentim satisfets i contents de que hi hagi hagut tant bona participació per part dels agents implicats: el Club Ciclista de l'Aldea, la policia local de l'Aldea i de Tortosa, la Creu Roja de l'Ampolla i a tots/es els que van participar en la sortida perquè ens ho vam pasar molt rebé.
Animem a la gent jove i no tant jove del nostre poble per que s'apunti a les altres sortides!!.



Post Top Ad

Pàgines