NOTICIES

dimecres, d’abril 24, 2013

Jornada esportivocultural del dia 21 d'abril a l'Aldea

 Èxit massiu de participació de la quedada de btt a l'Aldea. Amb motiu de la diada del 21 d'abril a l'Aldea,el primer dels actes del diumenge fou la quedada de btt.A les 8 del matí, prenien la sortida quasi 80 bikers disposats a passar un matí de muntanya, bicicletes i companyerisme. Aquesta sortida amb gent de totes les edats i de tots els pobles veïns ha servit per mostrar tots els senders netejats i totes les connexions que s'han fet pel nostre terme, per poder passar d'una serra a l'altra tot per senders. 
Aquestes senderes han estat arranjades i netejades pel nostre amic Carlos Carles, i a mes a mes les tenim molt a prop de casa, tant per poder practicar excursionisme com btt sense desplaçar-nos gaire lluny. Ha estat un treball minuciós i llarg ,ja fa un parell d'anys que estem treballant amb l' adequació del terreny per a poder practicar esports a la natura.


 Tot això ha estat possible gràcies a la unió de la nova directiva del Club ciclista de L'Aldea i el Casal de Joves amb el nou centre excursionista de l'Aldea 4T (4Torres), i amb el suport de l'Ajuntament de l'Aldea i la regidoria d'esports. Tant els organitzadors com els que s'han involucrat amb aquest esdeveniment volem donar les gràcies als clubs amics, per participar i ajudar-nos amb el control de la ruta, i també a tots els fotògrafs que desinteressadament han fet el reportatge gràfic de la sortida, i com no, a tots els que heu participat en aquesta quedada amb la vostra "sang i suor". Per a que això es pugui repetir es indispensable tenir cura de les nostres serretes i cuidar-les, ja que necessiten del respecte de tots, només així podrem tornar a repetir un bon diumenge de mountain bike. Moltes gràcies a tots!!!!



 Enllaç a les fotos del Club Ciclista l'Aldea

 Anirem deixant aquí tots els links a les fotos que tenim!!

 
 ACTES CULTURALS 


El segon acte del dia començava a les 10:30 del matí, amb la recepció al hall del ajuntament,del assistents i els premiats del concurs literari.
A les 11 del matí es feia l'entrega dels premis del concurs literari i en acabar, els nens del C.P. 21 d'abril van llegir el manifest del passat ,el present i el futur del nostre poble.


Tot seguit es va pujar la bandera , amb l'acompanyament de la banda de música Verge dels Prats, per concloure els actes de la diada del 21 d'abril es va fer una ballada de sardanes a la plaça del ajuntament



                    Una bona diada per celebrar els 30 anys de la segregació del nostre poble
























Post Top Ad

Pàgines