Al Consell Comarcal del Baix Ebre hem programat un curs de formació
dual en Qualificació en Cuina amb Tocs de
Cuina Internacional i de Proximitat amb l’objectiu de fomentar
l’ocupabilitat i les oportunitats d’inserció laboral de persones en demanda
d’ocupació.
Ø Activitat didàctica 1: Preelaboració de
vegetals, peixos, mariscs i carns
Ø Activitat didàctica 2: Elaboracions
bàsiques i plats elementals amb hortalisses, llegums seques, pastes, arrossos i
ous.
Ø Activitat didàctica 3: Elaboracions
bàsiques i plats elementals amb peixos, crustacis i mol·luscs.
Ø Activitat didàctica 4: Elaboracions
bàsiques i plats elementals amb carns, aus i caça.
Ø Activitat didàctica 5: Cuina de proximitat,
slow food i km 0.
Ø Activitat didàctica 6: Cuina internacional.
Ø Activitat didàctica 7: Aplicació de normes
i condicions higienicosanitàries en restauració.
Ø Activitat didàctica 8: Pràctiques
professionals no laborals.
Us adjuntem el díptic del curs on podeu informar-vos del seu contingut i
horaris.
Descarrega Diptic.pd