NOTICIES

divendres, de febrer 12, 2016

Qualificació en Cuina amb Tocs de Cuina Internacional i de Proximitat



Al Consell Comarcal del Baix Ebre hem programat un curs de formació dual en Qualificació en Cuina amb Tocs de Cuina Internacional i de Proximitat amb l’objectiu de fomentar l’ocupabilitat i les oportunitats d’inserció laboral de persones en demanda d’ocupació.

Ø      Activitat didàctica 1: Preelaboració de vegetals, peixos, mariscs i carns
Ø      Activitat didàctica 2: Elaboracions bàsiques i plats elementals amb hortalisses, llegums seques, pastes, arrossos i ous.
Ø      Activitat didàctica 3: Elaboracions bàsiques i plats elementals amb peixos, crustacis i mol·luscs.
Ø      Activitat didàctica 4: Elaboracions bàsiques i plats elementals amb carns, aus i caça.
Ø      Activitat didàctica 5: Cuina de proximitat, slow food i km 0.
Ø      Activitat didàctica 6: Cuina internacional.
Ø      Activitat didàctica 7: Aplicació de normes i condicions higienicosanitàries en restauració.
Ø      Activitat didàctica 8: Pràctiques professionals no laborals.

Us adjuntem el díptic del curs on podeu informar-vos del seu contingut i horaris. 
Descarrega Diptic.pd

Post Top Ad

Pàgines