NOTICIES

divendres, d’octubre 22, 2021

DEBAT “JOVES, PRECARIETAT LABORAL I SALUT”

 El dijous 28 d’octubre, a les 12 h., l’Observatori Català de la Joventut organitza el debat en línia “Joves, precarietat laboral i salut” per presentar els resultats de la publicació Trajectòries laborals precàries i salut en la joventut catalana, la número 39 de la col·lecció Estudis.

 
En aquest informe s’analitza quin impacte pot tenir sobre la salut de les persones joves viure una situació laboral precària durant bona part de la trajectòria professional. Els autors han definit tres perfils professionals a partir de les condicions laborals: contractació permanent, contractació temporal i trajectòries discontínues, i fan una relació entre aquests perfils i la seva salut física i mental.
La publicació estarà disponible properament al web de l’Observatori.
 
L’acte comptarà amb la participació de dos dels autors de la investigació i es realitzarà en línia a la sala Debats de l’Observatori Català de la Joventut de l’Agència Catalana de la Joventut. A continuació podeu consultar el programa de l’acte i omplir el formulari d’inscripció.
 
Rebreu l’enllaç per accedir al debat en el correu de confirmació de la inscripció. L’acte s’enregistrarà i posteriorment estarà disponible al web.
 
 
 

 
 
 
 
 

Post Top Ad

Pàgines