NOTICIES

divendres, d’octubre 22, 2021

Finalitzada la cursa Running Series 2021 a l'Aldea

Musa Sowe s’emporta la classificació absoluta dels 10.000 metres a l’Aldea, Gemma Colomé la absoluta en dones, David Roda i Ruth Martí acaben de completar els  caixons del podi absolut  a la Running Series de l'Aldea. Una cursa amb un nivell molt alt i amb una acceptació més que notable per part dels atletes.  Amb una bona climatologia i un immillorable ambient es va poder gaudir d'una  cursa excel·lent  i un matí d’esport i superacions personals. Cal destacar una acurada presentació de l'esdeveniment esportiu, i un gran treball per part de tots els voluntaris i col·laboradors . Els recorreguts foren els mateixos de la cursa de l’any 2019, i els atletes van poder gaudir dels paisatges típics del Delta, amb els arrossars segats i l'Ermita com a pas obligat dels dos recorreguts, així com els dos extrems més allunyats del nucli urbà per retornar al pavelló poliesportiu. Una bona opció per recórrer els indrets no tant coneguts de l’Aldea.

Josep Franch regidor Acció Esportiva: “Des de la regidoria d’Acció Esportiva estem molt contents d’haver pogut recuperar la cursa Running Series. Una cursa que, com moltes altres activitats, es van haver de suspendre amb l'arribada de la COVID, però que ara tornem a posar en marxa per seguir fent de l’Aldea un poble referent en l’àmbit esportiu a les nostres terres. Agrair la participació dels més de 130 participants, donar l’enhorabona als guanyadors i les guanyadores, i fer un agraïment enorme a tots els col·laboradors que ho han fet possible!”.


 

Els podis absoluts han estat els següents:

A la modalitat 10.000 metres masculí:

1 Musa Sowe

2 Ferran de Torres

3 Martí Viudez

A la modalitat 10.000 metres femení:

1 Gemma Colomé

2 Gemma Caballé

3 Aida Pallarès

 

A la modalitat 5.000 metres masculí:

1 David Roda

2 Gerard Rodríguez

3 Alberto Dueñas

 

A la modalitat 5.000 metres femení:

1 Ruth Martí

2 Alexandra Princep

3 Íngrid Fumadó

 

Classificació General 10K

https://bit.ly/3pe6uyI

 

Classificació General 5K

https://bit.ly/3ARfQm2

 

Sortida cursa

https://bit.ly/3nl9WVJ

Guanyador 10k

https://bit.ly/3vo7LUX

 

Guanyadora 10 k

https://bit.ly/3BRC2xv

 

Guanyador 5k

https://bit.ly/3jek7tT

 

Guanyadora 5k

https://bit.ly/3FVCQ7c

 

Recull imatges

https://bit.ly/3jbANSP

 

 * Els premis locals  masculins han estat per a Unzue  Dellà i Gerard Rodríguez en 10K i 5k i els premis femenins per  Míriam Estorach juntament amb Ana Rodríguez amb els respectius 10 i 5 mil metres.

Post Top Ad

Pàgines