NOTICIES

dimecres, de maig 08, 2024

CARNET JOVE/ Share Festival / Drons / Los chicos del coro

 


SHARE FESTIVAL 

Aquest any torna el Share Festival!! que es celebrarà els dies  7, 8 i 9 de juny 2024  al parc del Fòrum amb les actuacions de MIKE TOWERS - AITANA - JHAYCO - LOLA ÍNDIGO - MAKA - JC REYES - AYAX I PROK i molts d'altres més.


 

Assegurança d'assistència en viatges internacionals

Ara, pel sol fet de ser titular del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya, quan viatgis aniràs molt més segur, ja que estàs cobert per una assegurança d'assistència en viatges internacionals (per als teus viatges fora de l'Estat espanyol). Cada viatge no pot superar els 90 dies consecutius.

L'assegurança s'activa automàticament en el moment que et trobes en possessió del Carnet Jove (targeta CJ en qualsevol de les seves modalitats). L'assegurança no és vàlida amb el Carnet Jove provisional ni durant el tràmit de sol·licitud del Carnet Jove.

Si has de viatjar i necessites el Certificat de la Pòlissa d'assegurança nominal, pots adreçar-te a la teva oficina de "CaixaBank" i sol·licitar un duplicat del contracte amb el Carnet Jove. A "CaixaBank", et lliuraran imprès el Certificat, amb el número de pòlissa i de contracte junt amb les teves dades personals i les dates de cobertura.

El telèfon d'assistència en viatges a l'estranger és el +34.93.582.92.74


 
VEURE TOT EL BUTLLETÍ

Post Top Ad

Pàgines