NOTICIES

diumenge, de maig 12, 2024

L’Aldea estableix el temps rècord absolut de tot el circuit en els 10.000 metres de la Running Series

 


 

 L’atleta francès Nicolás Fernández s’emporta la classificació absoluta dels 10.000 metres a l’Aldea i polvoritza tots els registres de la història de la Running Series amb un temps de 30 minuts i 32 segons. Gemma Colomé Estrada, guanya l'absoluta en dones amb un temps de 43 minuts.
Hugo Domínguez Pino i Alba Fosch Sánchez acaben de completar els primers caixons del podi absolut als 5.000 metres.
 
Amb el nou format de cursa a la tarda, es va disputar la cinquena edició de la Running Series de l’Aldea que va presentar una cursa d’un nivell molt alt i amb una inscripció d’aproximadament 200 atletes repartits en les dues curses 10 K i 5 K, que van recórrer els camins i carrers del nostre poble.
Acompanyats d’una bona climatologia i un immillorable ambient es va poder gaudir d'una cursa excel·lent i d’una tarda d’esport i superacions personals. Cal destacar una acurada presentació de l'esdeveniment esportiu, i un gran treball per part de tot el personal voluntari i col·laborador de l’esdeveniment.
 
La cursa transcorre per paisatges típics del Delta, amb els arrossars ja sembrats i l'Ermita com a pas obligat dels dos recorreguts, també passa pels dos extrems més allunyats del nucli urbà per retornar al pavelló poliesportiu. Una bona opció per recórrer els indrets no tan coneguts de l’Aldea.
Els podis absoluts han estat els següents:
 
A la modalitat 10.000 metres masculí:
Nicolas Fernández
Yousseff Abaghad Akhaddar
Musa Sowe
 
A la modalitat 10.000 metres femení:
Gema Colomé Estrada
Raquel Tena Cucala
Paula Arques Lopez
 
 
A la modalitat 5.000 metres masculí:
Hugo Domínguez Pino
Esteve Olivé Boix
Pau Capera Aragonès
 
A la modalitat 5.000 metres femení:
Alba Fosch Sánchez
Anna Carbó Meix
Queralt Casacuberta Ferré
 
Els premis locals van anar per a Victor Rodríguez Altadill i Bea Paulino Benito als 10K i per a Pau Fosch Sánchez i Gemma Montesó Rius als 5K.

 

Classificacions 10K   

Classificacions 5K

Post Top Ad

Pàgines